CINE MI-A LUAT CAŞCAVALUL? – Spencer Johnson

35,00 lei

de Dr.Spencer Johnson

O cale surprinzătoare de a face faţă schimbărilor din viaţa personală şi profesională

Bestseller The New York Times vreme de cinci ani de la lansare, această carte îți va folosi drept sursă de inspirație și de motivație. Ea conține câteva lecții de viață universal valabile. Ascute-ți simțul umorului, pentru că ai în față o poveste pe cât de edificatoare, pe atât de amuzantă despre importanța vitală a abilității de a face față schimbărilor neașteptate. O carte atât de simplă, încât până și un copil ar putea să o înțeleagă.

 

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: cine-mi-a-luat-cascavalul Categorie: Etichete: , , , , , ,

Descriere

Ei bine, povestea a schimbat felul în care priveam schimbarea — ideea că pierdeam ceva pentru a câștiga altceva — și mi-a arătat cum să procedez. Apoi, lucrurile s-au îmbunătăţit repede atât la muncă, cât și în viaţa mea. La început, am fost intrigat de simplitatea acestei povești, pentru că suna oarecum ca la școală. Mai departe am realizat că, de fapt, eram intrigat de mine însumi, pentru că nu vedeam ceea ce era evident și nu făceam, atunci când se schimba ceva, acele lucruri care trebuiau făcute. Când mi-am dat seama că acele patru personaje din poveste reprezentau diferite părţi ale personalităţii mele, am decis asemeni cui doream să acţionez și m-am schimbat.

Celor mai mulți oameni le este frică de schimbare, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Acest lucru se întâmplă pentru că nu au control asupra direcției pe care o aduce schimbarea. Dat fiind că individul este fie cel care provoacă schimbarea, fie cel care o suportă, Spencer Johnson folosește o poveste înșelător de simplă pentru a demonstra că ceea ce contează cel mai mult atunci când vine vorba de a trăi într-o lume în perpetuă schimbare este atitudinea.

Explorând o metodă simplă de a scăpa de frică și de anxietate atunci când vine vorba de gestionarea viitorului, Cine mi-a furat cașcavalul? vă poate ajuta să descoperiți modalitățile de a anticipa, de a recunoaște și de a accepta schimbarea, astfel încât să existe un impact pozitiv asupra slujbei, relațiilor și a oricărui alt aspect al vieții.

Vândută în peste 28 de milioane de exemplare, cartea de față reprezintă un sprijin de încredere fie că șeful a hotărât să-și schimbe brusc stilul managerial, fie că treceți printr-un divorț sau printr-un episod depresiv.

*****

Din când în când, apare câte o carte ce pare să deschidă uşa spre viitor. Această carte a avut un asemenea efect asupra mea. (David A.Heenan)
O parabolă despre modul în care poți face față oricărei schimbări neașteptate din viața ta. (The New York Times)
 

Despre autor

SPENCER JOHNSON (1938–2017) este autorul sau coautorul mai multor bestselleruri The New York Times.

A devenit celebru pentru faptul că abordează probleme complexe și propune soluții simple.

În 2005, după șapte ani de la apariție, cartea Cine mi‑a luat cașcavalul? a fost declarată de Amazon.com cel mai bine vândut titlu de la înființarea site‑ului.