LEGEA SUCCESULUI – Napoleon Hill

85,00 lei

de Napoleon Hill

O carte clasică a literaturii motivaționale americane, ale cărei principii rămân actuale după aproape un secol de la prima apariție.

 

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

În general, nu există “să obţii ceva pentru nimic”. Pe termen lung, vei obţine exact lucrul pentru care ai plătit, indiferent că este vorba de un automobil sau o pâine.

 

Despre autor

Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.