Reducere!

Mantre pentru copii (1) EU POT – Laurie Wright

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 32,00 lei.

de Laurie Wright

Vârstă recomandată: 4-8 ani

Poate Sebastian să facă faţă situațiilor dificile? Bineînțeles că poate, cu ajutorul mantrelor. Ar putea să acționeze prostește sau ar putea să încerce o soluție nostimă. Indiferent ce problemă ar avea, este capabil să o depășească.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: mantre-pentru-copii-eu-pot-laurie-wright Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Ajută-ți copilul să învețe să se descurce, atunci când emoțiile îl apasă, așa cum se descurcă Sebastian, îi dăruiește-i încredere în el, un dar de care se va bucura întreaga viață.

Depresia și anxietatea nu sunt motive pentru a fi discriminat, iar copilul are nevoie de ajutorul tău. Mantrele îl pregătesc să-şi dezvolte abilități pe care să le folosească zi de zi ca să-și îmblânzească neliniştile. Și tocmai pentru că profesorii și părinții au o sarcină așa de importantă, această carte le oferă strategii de învățare tuturor.

 

Despre autor

Laurie Wright este o femeie care are misiunea de a îmbunătăți sănătatea mintală și bunăstarea emoțională a copiilor din întreaga lume, odată cu fiecare nouă carte pe care o scrie. Prin cărțile și serviciile sale de consultanță, Laurie oferă atât copiilor, cât și adulților un impuls de încredere.