CUM SĂ PREPARI ELIXIRUL DRAGOSTEI ŞI ALTE POŢIUNI – Stephanie L.Tourles

40,00 lei

Oprește-te o clipă din iureșul cotidian pentru a stârni și a da valențe noi acestei încântări care este dragostea! Cartea de față îți vine în ajutor, oferindu-ți o paletă de rețete naturale din plante, cu ajutorul cărora vei putea prepara acasă parfumuri, balsamuri, creme seducătoare și incitante delicii dulci. Comorile aromate de aici ispitesc simțurile, răsfață pielea, răscolesc sufletul – și, mai ales, au puterea de a descătușa pe deplin senzualitatea iubitului tău.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie:

Descriere

Hrănește-ți viața amoroasă!

Aprinde pasiunea în cadrul relației tale, trezește sentimente tandre și jucăușe cu senzuale parfumuri, uleiuri înmiresmate, licori și dulciuri propuse de expertul în îngrijire corporală Stephanie Tourles. Fie că ai o nouă iubire, care te face să strălucești și te incită, fie că revigorezi o relație mai veche, aceste rețete și sfaturi despre dragoste și atracție sunt exact ceea ce îți trebuie.

Sporește-ți libidoul, relaxează-ți mintea și întinerește-ți trupul cu elixire ale dragostei precum:
– Cordial înflăcărat de ciocolată și vanilie
– Spumă de baie cu aromă delicioasă de plante
– Pudră de corp cu vanilie și mirodenii
– Ulei de masaj Blue Velvet
– Balsam pentru sărutări fructat-mentolate

Despre autor

Autor, speaker, profesor. Stephanie L. Tourles (n. 1962) practică și predă o viață sănătoasă de mai bine de 25 de ani. Este estetician cu un background puternic în plante medicinale occidentale, nutriționist și un grădinar organic pasionat. Este, de asemenea, aromaterapeut certificat și membru profesionist al Alianței Aromaterapeuților Internaționali.