E OK SĂ NU FII OK – Megan Devine

60,00 lei

Cum să faci față doliului și pierderii într-o lume care nu înțelege

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: e-ok-sa-nu-fii-ok Categorie: Etichete: ,

Descriere

Megan Devine scrie despre doliu cu profundă empatie și le deschide, prin această carte, o nouă perspectivă celor care vor să înțeleagă mai bine ce înseamnă pierderea, doliul și vindecarea în urma acestor traume.

Prin povești de viață, studii de caz și exerciții, E ok să nu fii ok așază într-o altă paradigmă miturile culturale curente despre întoarcerea cât mai rapidă la așa-numita „normalitate“, propunându-ne, în schimb, o abordare practică și sănătoasă de construire a unei vieți care să integreze atât experiențele fericite, cât și pe cele nefaste. Când privești lumea altfel decât numai în alb și negru, devii conștient că iubirea îți oferă oricând încă o șansă.

Despre autor

Megan Devine este scriitoare, psihoterapeută și expertă în comunicare. Călătorește în jurul lumii ca să îi încurajeze pe oameni să spună adevărul despre durere și să îi învețe să asculte cu adevărat, fără să se grăbească să le îndepărteze tristețile celor din jur. Trăiește alături de animalele sale în apropierea Oregonului.

A creat o comunitate online unde sunt oferite resurse și sprijin pentru persoanele care trec prin experiențe traumatizante. Prin intermediul cărților, podcasturilor și cursurilor virtuale, îi ajută pe cei dornici să-și crească respectul și iubirea față de sine și de ceilalți. Pentru mai multe informații despre activitatea sa, accesează refugeingrief.com.