NICIO RUŞINE – Dr. Lea Lis

67,00 lei

Dr. Lea Lis ne învață cum să le vorbim copiilor despre sex așa cum mulți dintre noi ne-am dori să ni se fi vorbit.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie:

Descriere

Sexul are o importanță majoră în viață, dar să discutăm despre sex la timpul potrivit este chiar mai important. Parentingul pozitiv în legătură cu sexul nu înseamnă că le acordăm copiilor permisiunea de a face sex, ci că-i ajutăm să ia decizii inteligente și sănătoase în legătură cu corpul și cu viitorul lor.

Lăsând la o parte prejudecățile, temerile și pudoarea neconstructivă a societății, Lea Lis ne călăuzește prin hățișul sexualității și prin complexitatea relațiilor intime din ziua de azi, discutând despre descoperirea propriului corp, limitele fizice impuse altora, perioada adolescenței, cu pericolele și distragerile ei, importanța consimțământului și a plăcerii, dar și despre structuri familiale tradiționale și nontradiționale sau cum să vorbim despre divorț.

Despre autor

Dr. Lea Lis are dublă specializare în psihiatria și psihologia adultului și a copilului și a lucrat cu familii încă de la începutul carierei. Ajută atât copiii, cât și adulții să facă față dificultăților de natură mintală și îi învață să ducă o viață sănătoasă.

Dr. Lis a simțit chemarea pentru medicină și psihiatrie la vârsta de 15 ani, când a început să lucreze la Hillside Psychiatric Hospital. A făcut rezidențiatul la St. Vincent’s Hospital și la New York University, apoi și-a dezvoltat cabinetul privat de psihiatrie Mindful Kid, dobândind experiență în lucrul cu diverse structuri familiale moderne. Are un cabinet particular în Southampton, New York.

Are propria rubrică în publicația de specialitate Psychology Today și a apărut la emisiuni televizate pe ABC, CBS și NBC ca specialistă în parenting. Predă la New York Medical College și este membră activă în cadrul American Psychiatric Association. Cercetările ei au fost publicate în The Journal of Psychiatric Practice și în The Journal of Academic Psychiatry.