SEX CONŞTIENT – Lori A.Brotto

60,00 lei

Mindfulnessul este principalul mijloc prin care oricine își poate recunoaște problema și o poate rezolva pentru a avea experiențe sexuale mai incitante.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie:

Descriere

Când aflăm că aproape jumătate dintre femeile de toate vârstele se confruntă de-a lungul vieții cu cel puțin o problemă sexuală, ne întrebăm dacă nu cumva asta le va afecta și starea generală de bine. Cunoscuta terapeută și sexologă LORI A. BROTTO ne spune că există soluții și pentru cele mai spinoase probleme și că dorința, intimitatea și satisfacția din dormitor sau în afara acestuia nu au vârstă.

Cartea conține o cercetare de pionierat asupra motivelor care duc la disfuncții sexuale – recuperarea după boală, stresul, multitaskingul – și a metodelor alternative de tratament.

Despre autor

Lori A. Brotto este specialistă în comunicare și scriitoare. În ultimii 15 ani, a lucrat cu invitați la conferințele TED și TEDx, personalități sportive, avocați, animatori, politicieni și oameni de afaceri. A oferit consultanță și a îndrumat cu succes echipa London Olympic Bid în timpul ultimei ei prezentări la Comitetul Olimpic Internațional. Predă un curs de comunicare foarte apreciat la Stanford University și se implică în sprijinirea organizațiilor neguvernamentale care includ și susțin femeile. De asemenea, Juliet este mentor pentru antreprenoare.