PUTEREA PREZENTULUI (Ghid practic) – Eckhart Tolle

35,00 lei

de Eckhart Tolle

Învăţături esenţiale, meditaţii şi exerciţii preluate din cartea “Puterea Prezentului”

Busola către esenţa sinelui tău este în mâna ta. Trebuie doar să te deta­şezi de zgomotul şi de agitaţia lumii exterioare şi să o descoperi pierdută printre resorturile tale interioare.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: puterea-prezentului-ghid-practic Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Vestea cea bună e că vă puteți elibera de minte. aceasta este singura eliberare autentică. Puteți face primul pas chiar acum.
Începeți prin a vă asculta vocea interioară cât de des puteți. Acordați atenție în mod special tiparelor repetitive de gândire, acelor benzi de magnetofon care se tot repetă în capul dumneavoastră probabil de ani întregi. La acest lucru mă refer când vorbesc despre „observarea gânditorului“.
Un alt mod de a o spune este: ascultați vocea din capul dumneavoastră, fiți acolo ca martor prezent. Când ascultați acea voce, ascultați‑o în mod imparțial. Ceea ce înseamnă că nu o judecați. Nu judecați și nu condamnați ce auziți, pentru că aceasta ar însemna că aceeași voce a intrat din nou, pe ușa din spate. Şi curând veți înțelege: Există vocea, iar eu sunt aici, ascultând‑o, observând‑o. Conștientizarea sentimentului de “eu sunt”, acest sentiment al propriei prezențe, nu este un gând. El izvorăște de dincolo de minte. Şi astfel, atunci când ascultați un gând, nu sunteți conștient numai de gând, ci și de propria prezență ca martor al gândului. Așa apare o nouă dimensiune a conștiinței.

 

Cum dobândim puterea prezentului? Ce înseamnă, de fapt, momentul prezent în viaţa noastră şi de ce este atât de important? Cum reuşim să trăim acea stare de conştiinţă trează care ne ajută să ne păstrăm sănătatea fizică şi sufletească?

Plecând de la bestsellerul Puterea prezentului, această carte cuprinde învăţături esen­ţiale, meditaţii şi exerciţii care pot fi uşor înţelese şi puse în practică de către oricine. Scopul lor este să te înveţe să-ţi explorezi geografia lăuntrică şi să desenezi diagramele puterii tale interioare pe care să le foloseşti toată viaţa.

Călătoria spirituală la care te face părtaş autorul îţi oferă abilităţile fundamentale pentru a naviga prin destinul tău cu o hartă interioară cât mai precisă.

„Mulți dintre cititorii care mi-au scris și-au exprimat dorința ca aspectele practice ale învățăturilor cuprinse în Puterea prezentului să le fie prezentate într-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi în viața lor de zi cu zi. Această cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de față.“ Eckhart Tolle

*****

Țin Puterea prezentului pe noptieră. Este una dintre cele mai de preț cărți pe care le-am citit.“ Oprah Winfrey „Fiecare propoziție este plină de înțelepciune și adevăr, iar în urma lecturii vom descoperi seninătatea, liniștea profundă și prezența sacrului în viața noastră. (Oprah Winfrey)

Fiecare propoziție este plină de înțelepciune și adevăr, iar în urma lecturii vom descoperi seninătatea, liniștea profundă și prezența sacrului în viața noastră. (Deepak Chopra)

Despre autor

Eckhart Tolle (n. 16 februarie 1948) este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S‑a născut în Germania, unde şi‑a petrecut primii 13 ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s‑a schimbat radical. Următorii ani şi i‑a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări, care a marcat începutul unei pasionante experienţe spirituale. Eckhart Tolle nu s‑a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există o cale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare.