REŢETE VEGANE FĂRĂ FOC – Ligia Pop

49,00 lei

Cartea nu le este dedicată doar celor care vor să elimine din hrana lor produsele de origine animală sau numai celor care intenţionează să pregătească în totalitate meniuri vegane crude.
De aceste reţete se pot bucura toţi cei care doresc un stil de alimentaţie mai sănătos.

 

 

 

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Category:

Description

Cartea de faţă este o reeditare a bestsellerului apărut anterior în 2010 şi 2012, cuprinzând 101 de reţete.

Chiar dacă petrece mult timp împreună cu bebeluşul, Ligia Pop nu şi-a uitat vechile pasiuni.
În continuare, activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos.
De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef.

Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Ligia Pop continuă să creeze reţete minunate. Acum, mai mult ca oricând, după ce a devenit mama unei fetiţe superbe, încearcă ingrediente noi şi combinaţii neaşteptate, folosind metode de preparare nonconformiste.

De-a lungul mai multor ani, ea a experimentat reţete — pe care le-a adunat într-o carte, din dorinţa de a le dezvălui şi altora deliciile acestui fel de alimentaţie, numit frumos: raw food.
Cartea nu le este dedicată doar celor care vor să elimine din hrana lor produsele de origine animală sau numai celor care intenţionează să pregătească în totalitate meniuri vegane crude.
De aceste reţete se pot bucura toţi cei care doresc un stil de alimentaţie mai sănătos.
Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana să vă fie medicament.“

Despre autor

Ligia Pop este liderul documentat în materie de alimentație sănătoasă și raw food din România. Fiind mereu preocupată de o viață sănătoasă și nutriție, pe parcusul a 15 ani a aprofundat acest subiect prin studierea informațiilor oferite de personalități internaționale, profesori, doctori și academicieni în domeniu.

Începand din anul 2008 și-a urmat chemarea și s-a reprofilat pe promovarea intensă a unui stil de viață sănătos, devenind raw food chef și urmând mai intens specializarea în nutriție. Din anul 2009, a promovat acest stil de viață prin publicarea de articole, prin apariții in mass-media, prin prezentări de sănătate și participarea la evenimente naționale.

A publicat șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi pentru părinți și copii sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, precum și cartea de față, ajunsă acum la a doua ediție. La acestea se adaugă o metodă de pian, Pași în lumea muzicii.

Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Expo, evenimente ce promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.