Victorie asupra cancerului!

53,00 lei

Cancerul nu mai este o condamnare la moarte!

(2 volume)

Dr.Rath Health Foundation, 2011

Încasările din vânzarea acestei cărți sunt donate FUNDAȚIEI DE SĂNĂTATE DR.RATH în vederea susținerii cercetărilor viitoare și a diseminării la nivel mondial a informațiilor despre terapiile naturale cu bază științifică

 

 

41 în stoc

Descriere

În această carte, vândută până acum în milioane de exemplare în întreaga lume, medicul și cercetătorul de renume internațional Matthias Rath, alături de Aleksandra Niedzwiecki, doctor în biochimie și conducătoare a Institutului de Cercetare Dr.Rath din California, prezintă într-un limbaj accesibil publicului larg descoperirile bazate pe ani de cercetări în domeniul microelementelor nutritive și al sinergiei acestora, pentru controlul cancerului.

victorie-asupra-canceruluiÎncă de la începutul istoriei, omenirea a fost bântuită de o boală care a rămas esențialmente incurabilă – cancerul. Timp de aproape un secol, această boală a fost ținta unei afaceri de investiții: industria farmaceutică. Aceasta a transformat epidemia de cancer într-o afacere în valoare de multe miliarde de dolari.

Rezultatul era previzibil: astăzi, la începutul secolului XXI, cancerul se răspândește în continuare, la scară globală. În cazul celor mai multe tipuri de cancer rata mortalității este în continuă creștere, iar costurile astronomice ruinează financiar milioane de bolnavi de cancer, sufocând economia unor întregi națiuni. Această carte marchează sfârșitul acestei tragedii. Eficiența abordărilor naturale ale sănătății așa cum sunt prezentate în această carte a fost demonstrată în procesul de blocare a mecanismelor cheie care fac din cancer o boală mortală.

Odată cu publicarea acestei cărți, epoca intoxicării cu chimioterapie și iradieri este înlocuită de epoca reglărilor celulare. Această carte nu pretinde că deja ne-am atins scopul în ceea ce privește victoria asupra cancerului, însă bătătorește calea spre transformarea cancerului într-o boală ce poate fi gestionată.

Adevăruri care nu mai pot fi ignorate

* la începutul secolului XXI epidemia de cancer este unul din cei mai mari ucigași de pe planetă, costând anual 7,5 milioane de vieți din întreaga lume

* dacă boala continuă să ia amploare, înseamnă că mecanismele de control al acesteia fie nu au fost încă descoperite, fie nu sunt aplicate în practica medicală

* chimioterapia și radiațiile, ca tratamente standard pentru cancer, nu constituie răspunsul , având în vedere că, deși aplicate pacienților timp de mai bine de jumătate de secol, nu au reușit să oprească sau să diminueze răspândirea acestei boli.

Cancerul nu mai este o condamnare la moarte

Cancerul nu mai este deloc o boală misterioasă. Mecanismele sale de dezvoltare au fost descoperite și pot fi înțelese de oricine, chiar și fără pregătire medicală. Deși poate fi cauzat de numeroși factori, mecanismul de răspândire este același, pentru toate tipurile de celule canceroase cunoscute: distrugerea țesutului conjunctiv din jurul tumorii, ceea ce permite celulelor să migreze spre alte organe, unde formează noi tumori (metastaze). Celulele canceroase copiază și abuzează de mecanismele naturale pe care organismul nostru le utilizează chiar și în condiții normale, de sănătate. Numai că spre deosebire de condițiile normale, în care procesul de distrugere a colagenului este strict controlat, celulele canceroase produc acele enzime de distrugere a colagenului fără control și în permanență. Din această carte veți afla că există anumite molecule – microelemente nutritive, disponibile în alimente – capabile să blocheze enzimele de distrugere a colagenului, permițând astfel inhibarea fenomenului de multiplicare necontrolată a acestora și deci răspândirea celulelor canceroase.

Anumite procese din organismul uman se bazează pe dizolvarea colagenului

Procesul de ovulaţie care are loc în organismul feminin este una din cele mai fascinante funcţii în care întâlnim mecanismul de digerare a colagenului. Sub influenţa hormonilor (de ex. estrogen) aceste celule încep săproducă mari cantităţi de fluid bogat în astfel de enzime. În mijlocul ciclului feminin, celula ou matură este înconjurată de atât de multe enzime care digeră colagenul, încât ţesutul colagenic al peretelui ovarian se înmoaie şi formează o gaură. Această deschidere este suficient de mare ca să permită celulei ou să se mişte, deplasându-se din ovar prin canalul îngust de legătură (trompa uterină) până în uter. Este foarte clar că acest mecanism trebuie să se desfăşoare la un moment bine stabilit şi să fie limitat la această locaţie. Imediat după ce celula ou a părăsit ovarul, activitatea enzimelor care digeră colagenul este oprită de propriile blocaje enzimatice ale organismului. Prin utilizarea acestui mecanism, ţesutulperetelui ovarian se poate vindeca şi închide singur într-un interval scurt de timp. Patru săptămâni mai târziu întregul proces se repetă.

Procesele de remodelare tisulară folosesc același mecanism – de exemplu în timpul perioadei de sarcină când țesutul mamar se modifică pregătind sânii pentru lactație. Printre procesele de remodelare tisulară mai amintim vindecarea rănilor, creșterea organelor și a oaselor.

Este deci ușor de înțeles de ce anumite forme de cancer sunt mai frecvent întâlnite decât altele – deoarece ele apar în organe care utilizează mecanismul de digerare a colagenului chiar și în condiții fiziologice normale. De aceea primul grup de organe afectate sunt organele de reproducere – mai ales aparatul reproductiv feminin care trece prin schimbări structurale și funcționale (hormonale) dramatice pe perioada întregii vieți.

Chimioterapia este extrem de toxică

pag 27Radiațiile și chimioterapia – care au fost folosite de medicina convențională timp de peste o jumătate de secol pentru a lupta împotriva cancerului – au un singur efect ”terapeutic” comun: distrug în egală măsură celulele canceroase și multe miliarde de celule sănătoase. Aceste proceduri extrem de toxice deteriorează toate celulele din corpul unui pacient, fără a face vreo deosebire între ele.

Pentru a înrăutăți și mai mult lucrurile, chimioterapia afectează în special celulele sănătoase cu multiplicare rapidă, precum celulele albe ale sistemului imunitar. Astfel, atunci când organismul unui pacient cu cancer ar avea cea mai mare nevoie de o apărare eficientă, celulele sistemului său imunitar sunt distruse în mod sistematic prin aceste proceduri extrem de toxice. Chiar și omul de rând, fără studii medicale, poate înțelege că dacă medicina este nevoită să recurgă la abordări de tip ”armă automată”, aceasta înseamnă un singur lucru: că nici cauzele bolii, nici modul în care ea se dezvoltă nu sunt înțelese așa cum ar trebui, astfel că se pot elabora terapii eficiente care să țintească doar celulele anormale, în cazul de față celulele canceroase. Orice abordare de tip ”armă automată” denotă disperare din partea medicinei înseși.

O multitudine de substanțe chimice cu grad înalt de toxicitate sunt administrate milioanelor de pacienți cu cancer din întreaga lume, cu pretinsa promisiune că vor vindeca boala. Printre acestea se numără și unele dintre cele mai toxice substanțe chimice cunoscute de om. Primul medicament folosit în chimioterapie a fost un derivat direct al ”gazului de muștar”, o armă chimică inaugurată în primul Război Mondial. Derivate ale acestui gaz letal sunt folosite și astăzi pentru tratarea pacienților cu cancer, fiind cunoscute sub denumiri ca mecloretamină, ciclofosfamidă, clorambucil sau isofosfamidă.

Toxicitatea chimioterapiei se reflectă și în ”măsurile de siguranță” pe care trebuie să le respecte profesioniștii din domeniul sănătății când administrează aceste tratamente. Aceștia trebuie ”să poarte mănuși speciale, ochelari și halat de protecție când prepară și administrează medicamente pentru chimioterapie” (conform www.cancer.org) pentru a se proteja împotriva riscurilor la care se expun și care includ deteriorări ale ADN-ului și organelor, dezvoltarea de tumori canceroase și conceperea de copii cu malformații congenitale.

Microelementele nutritive blochează invazia celulelor canceroase și formarea de metastaze

În carte sunt prezentate dovezi, bazate pe studii de cercetare științifică, ale faptului că anumite elemente nutritive în combinație sinergică pot inhiba producerea de enzime de digerare a colagenului și prin urmare pot opri atât creșterea tumorilor existente cât și migrarea celulelor canceroase spre alte organe și formarea de noi tumori (metastaze). Experimentele de cercetare au fost desfășurate pe mai mult de 40 de tipuri de celule canceroase umane, concluzia fiind că absolut toate tipurile de cancer folosesc aceleași mecanisme de dezvoltare și răspândire și deci toate pot fi ținute sub control în același fel.

O informație deloc nouă, dar trecută intenționat sub tăcere

Descoperirile cheie în domeniul ”victoriei asupra cancerului” au fost făcute cu două decenii în urmă. Totuși, toate încercările de a convinge companiile farmaceutice să se angajeze în efortul eradicării cancerului, bazat pe aceste descoperiri, au fost inutile. Motivul era evident: acestea le amenințau piața de miliarde de dolari, cu medicamente pentru chimioterapie.

Această carte nu incriminează anumite medicamente sau companii producătoare, ci însăși natura ”afacerii cu boala” perpetuate de industria farmaceutică, care a reușit să atingă proporții de genocid din cauza faptului că timp de mai bine de un secol omenirea nu a fost conștientă de principiile de operare ale acesteia.

Citește această carte ACUM pentru a afla ce poți face ca victoria asupra cancerului să fie ireversibilă, construind astfel o lume mai bună pentru tine, pentru copiii tăi și toate generațiile viitoare!