Conexiunea cu Îngerii Abundenței

40,00 lei

Carte + CD audio cu meditații

Imaginile sunt cu titlu de prezentare

IMPORTANT! CD-ul care însoțește cartea constituie un cadou și este oferit  în limita stocului disponibil. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Editura Amanda Edit 2018

ISBN 978-606-979-071-7

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Cum simți curgerea abundenței în viața ta?

Te simți împlinit, simți bunăstare? Sau simți blocaje și împotriviri?

Vreau să știi că nu există zonă a vieții în care îngerii să nu te poată ajuta și susține absolut.

Aceste ființe de vibrație înaltă abia așteaptă să te îndrume către o deschidere mai mare, către experiențe pline de bucurie, către mai multă prosperitate financiară.

Îngerii pot să lucreze cu tine, prin tine și pe lângă tine pentru a da la o parte toți bolovanii de care tu te împiedici pe calea fericirii tale. Îngerii pot să lucreze prin mintea ta, cu mintea ta și pe lângă mintea ta pentru a elimina programele, convingerile și tiparele mentale ce te țin departe de bani și de libertatea financiară pe care ți-o dorești.

Dar trebuie să știi că nicio ființă de lumină nu intervine peste voia ta și este absolut necesar ca tu să le chemi atunci când ai nevoie, să le expui problema cu care te confrunți și să le ceri îndrumare.

Îngerii abundenței și prosperității doresc ca tu să trăiești o viață plină de iubire, grație, bucurie și pasiune. Doar în acest moment fluxul abundenței divine va curge și se va dezvolta liber în existența ta. Atunci când te rogi și chemi alături de tine acești îngeri responsabili cu abundența și prosperitatea, ei te vor ghida către ce ai de făcut și se vor conecta la puterea ta energetică de a materializa ceea ce îți dorești. Numai atunci când le permiți să intervină în viața ta, în problemele și acțiunile tale, tu vei fi infuzat cu o frecvență divină care te ajută să creezi mai multă prosperitate financiară.