Reducere!

DISTRUGE-ŢI OBICEIURILE NOCIVE – Joe Dispenza

50,00 lei

de Joe Dispenza

O punte de legătură între știință și spiritualitate, cartea de față ne arată că transformarea profundă a propriei identități este nu doar posibilă, ci chiar mai la îndemână decât ne-am putea închipui.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: distruge-ti obiceiurile nocive Categorii: , , Etichete: , , ,

Descriere

Rădăcina tuturor nereușitelor din trecut poate fi atribuită unei neglijenţe majore: nu v-aţi dedicat cu tot sufletul traiu-lui în acord cu adevărul conform căruia gândurile au conse-cinţe atât de importante, încât vă creează realitatea.

 

Realitatea este că suntem cu toţii binecuvântaţi cu capacitatea de a beneficia de avantajele propriilor strădanii constructive. Nu suntem obligaţi să ne mulţumim cu realitatea prezentă; ne putem construi una nouă ori de câte ori vrem. Avem toţi această capacitate, pentru că, de bine, de rău, gândurile ne influenţează cu adevărat viaţa.

Cu siguranţă aţi mai auzit acest lucru, dar mă întreb dacă majoritatea dintre noi sunt cu adevărat încredinţați de acest lucru până în adâncul sufletului. Dacă suntem convinși că gândurile ne influenţează în mod tangibil viaţa, nu ne-am strădui oare să nu ne scape niciun gând pe care n-am dorit să-l trăim? Și nu ne-am concentra atenţia pe ce dorim, în loc să ne lăsăm obsedaţi continuu de problemă în sine? Ia gândiţi-vă: dacă aţi avea certitudinea adevărului acestui principiu, aţi lăsa să treacă fie și o singură zi ca să începeţi să vă construiţi voit destinul pe care vi-l doriţi?

Poate fi gândul transformat în realitate? Putem să ne abandonăm obiceiurile nocive și sentimentele toxice? Este oare posibil să ne transformă identitatea și să ne creăm astfel propriul destin?

Postulatul cărţii de faţă evidenţiază ideea că niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic să rămână acelaşi, că nu e legat pe viaţă de un anumit mod de a fi. O nouă ştiinţă ia naştere pentru a veni în ajutorul oamenilor şi pentru a-i susţine în crearea realităţii pe care şi-o doresc.

Concepută ca o incursiune multidisciplinară în tainele creierului uman, lucrarea de faţă cuprinde informaţii de ultimă oră, validate ştiinţific, precum și metode concrete prin care oricine poate face schimbări importante și măsurabile în viața sa.

*****

O carte strălucită şi înălţătoare (Dr.Allan Botkin)

Despre autor

Joe Dispenza s-a născut pe 24 martie 1962. Este conferențiar, consultant și cercetător științific. Și‑a luat doctoratul în chiropractică și și‑a continuat pregătirea postuniversitară în neurologie, neuroștiințe, biologie celulară și genetică. Este mereu la curent cu ultimele noutăți din fizica cuantică și din domeniile conexe, pe care le leagă de propriile cercetări în vederea unor rezultate practice: îi ajută pe oameni să evolueze spiritual, să treacă peste greutățile vieții și chiar să se vindece de boli cronice. Ține conferințe pe întregul mapamond și, alături de alți oameni de știință, realizează experimente riguroase pe tema efectelor meditației. În calitate de consultant, dr. Joe Dispenza predă principii menite să sporească productivitatea și creativitatea. Printre companiile care au beneficiat de cunoștințele și experiența lui se numără Sony Entertainment, Gallo Vineyards și WideOpenWest Networks. A ținut conferințe în 32 de țări de pe cinci continente și a educat mii de oameni în spiritul descătușării propriului potențial. A apărut în mai multe filme docu‑ mentare cu subiect științific, iar cărțile sale s-au regăsit de-a lungul timpului în clasamentele The New York Times.