Termeni și condiții generale

Magazinul virtual CartileVietii.ro este operat de S.C. Tanguera Studio SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr J40/2362/2008, CUI 23255860, și activează în conformitate cu prevederile legislației României aflate în vigoare.

Datele solicitate de CartileVietii.ro pentru efectuarea comenzii sunt necesare eliberării facturii fiscale pentru produsele comandate și se vor folosi numai în scopul în care v-au fost solicitate. Informațiile dumneavoastră nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.

CartileVietii.ro are dreptul de a face modificări ale condițiilor fără o notificare prealabilă. Fiind de acord cu aceste condiții, clientul se obligă să le respecte și să își asume întreaga răspundere și toate riscurile. Pentru a fi în permanență la curent cu condițiile de utilizare a site-ului și serviciilor noastre, vă rugăm să consultați periodic paginile respective.

AUTORITATEA EUROPEANĂ PENTRU REZOLVAREA DISPUTELOR ONLINE

Informații despre legislația europeană privind rezolvarea disputelor online

Limitarea responsabilității

CartileVietii.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de pagina web pe care se află magazinul ori pentru eventuale probleme tehnice legate de aceasta.

CartileVietii.ro nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor (acestea fiind preluate ca atare din ofertele producătorilor)