COMFORT FOOD- Jamie Oliver

100,00 lei

100 de rețete esențiale – delicatese pentru cei dragi
Această carte cuprinde preparate culinare pe care le gătesc și le mănânc atunci când vreau să sărbătoresc, când sunt cuprins de entuziasm, când am nevoie de un mic impuls sau, ca să fiu sincer, când vreau să fiu neastâmpărat și să mă răsfăţ. La fel ca mine, cu toţii veţi alcătui, în sufletul și în mintea voastră, propria carte de bucate îndrăgite.

 

 

 

 

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: comfort-food Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Această nouă carte a mea conține, fără îndoială, cele mai savuroase, inedite și fascinante rețete din minunatul univers al aromelor pentru suflet. E vorba de acele plăceri vinovate, simple și gustoase, pe care le adorăm cu toții. Cartea celebrează amintirile nostalgice, tradițiile, mâncărurile preferate din copilărie. Pune în lumină, totodată, ritualul gătitului, precum și meniurile care te scot din cotidian. Mă refer la deliciile culinare ce îți redau buna dispoziție, aducându-ți un zâmbet larg pe chip. Și, desigur, la deserturi și alte superbe răsfățuri dulci, prea bune ca să nu le încerci uneori. În carte găsești imboldul de a găti acasă delicioase mese pentru cei dragi, menite să-ți aducă împlinire sufletească – sper să-și afle locul potrivit pe un raft, în căminul tău.

 

Cu drag,

Jamie Oliver

Despre autor

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe această temă. În cele două decenii de carieră ca vedetă de televiziune şi autor de cărţi de bucate, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediul organizaţiei lui, Jamie conduce o adevărată revoluţie gastronomică pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii şi de a menţine sănătatea şi bunăstarea tuturor prin intermediul unei alimentaţii corecte.

Jamie a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, în Essex, pe când avea opt ani. După absolvirea şcolii, şi‑a început cariera de chef, ajungând la River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie TV, astfel născându‑se seria de notorietate Bucătarul se dezbracă… de secrete.

În 2001, Jamie a părăsit televiziunea pentru a‑şi deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat începutul unui vast experiment, desfăşurat de peste 15 ani, consacrat formării tinerilor fără un loc de muncă în meserii din industria cateringului. Câţiva ani mai târziu, a iniţiat o amplă mişcare în vederea îmbunătăţirii meniurilor în cantinele şcolare din Marea Britanie, rezultatul constând într‑o schimbare uriaşă – şi durabilă – în întregul sistem alimentar din învăţământ. De atunci, campaniile naţionale şi internaţionale ale lui Jamie au continuat să revoluţioneze modul de a se hrăni al oamenilor – mai mult, să stimuleze forurile guvernamentale şi industria de profil în introducerea de măsuri salutare privind educaţia alimentară şi sănătatea publică. Toate activităţile lui comerciale încearcă să definească şi să promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, în sfera nutriţiei.

Restaurantele lui de succes includ Barbecoa şi lanţul Jamie’s Italian, situate atât în Marea Britanie, cât şi în alte ţări. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucătărie au devenit faimoase pretutindeni în lume.

Jamie se află în contact permanent cu publicul prin mijlocirea internetului, creând lucruri originale şi oferind îndrumări pe site‑ul jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube şi pe tot mai multe şi variate platforme sociale. A publicat până în prezent 20 de cărţi de bucate, toate bestselleruri, însoţite de emisiuni TV.

Jamie locuieşte la Londra şi în Essex, împreună cu soţia sa, Jools, şi copiii lor.