Dovada

32,00 lei

Această carte cuprinde mărturii ale pacienților care au avut încredere în abordările medicale naturale cu bază științifică. Majoritatea acestor pacienți trăiesc de mulți ani o viață normală – fără suferința agonizantă cauzată de chimioterapie, radioterapie sau alte măsuri disperate utilizate în tratamentul convențional al cancerului.

 

 

33 în stoc

Descriere

Rapoartele pacienților cu cancer rezumate în această carte documentează mai bine decât orice studiu clinic descoperirea revoluționară la care suntem martori în acest domeniu al medicinei – transformarea care creează o lume ce nu se mai teme de diagnosticul ”cancer”. Scrisorile reproduse în această carte unt cele mai reprezentative dintre sutele de mărturii primite de la pacienți cu cancer care au dorit să împărtășească și altora experiența lor în lupta cu această boală.

Desigur, această carte nu reprezintă o promisiune către cititori că elementele nutritive celulare pot vindeca orice tip de cancer. Acest lucru nu este posibil mai ales în cazurile în care boala este deja în stadiu avansat și/sau când pacientul a trecut prin cicluri succesive de chimioterapie care i-au deteriorat sau chiar distrus sistemul imunitar.

Apogeul atins de intensitatea acestei cercetări științifice fundamentale desfășurate la Institutul de Cercetare Dr.Rath a făcut ca multe studii clinice majore despre efectul elementelor nutritive celulare în cazul cancerului să fie acum desfășurate în centre de cercetare și clinici universitare prestigioase din întreaga lume.

Singurul grup de interese care încă se mai opune ideii revoluționare a unei ”lumi fără cancer” sunt promotorii industriei farmaceutice care își apără investițiile de miliarde de dolari în ”afacerea cu chimioterapia”. De aceea, trebuie să înțelegem că dreptul de a trăi într-o lume fără cancer nu ne va fi oferit pe tavă. Va trebui să luptăm din greu pentru a-l obține.