Reducere!

Pachet CARTE + ŞEDINŢĂ TERAPIE

150,00 lei

Achiziţionând acest pachet, primeşti

o carte deosebită pentru şi despre cupluri

şi beneficiezi şi de

1 şedinţă terapie de cuplu oferită de autoarea cărţii, psiholog Monica Popescu

Cartea inclusă în pachet se poate achiziţiona şi separat sau în cadrul unui pachet „2+1 gratis

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

SKU: pachet-carte-sedinta-terapie Categorie: Etichete: , , , , , ,

Descriere

Monica Popescu aduce în atenția publicului larg o categorie de oameni despre a cărei existență foarte puțini dintre semenii noștri au informații directe. Este vorba de cuplurile fericite și împlinite, o raritate frumoasă și interesantă.

Atât experiența directă de viață cât și pregătirea profesională au ajutat-o pe Monica să construiască răspunsuri la întrebări ca acestea:

„Mai există cupluri fericite? Dacă da, care sunt factorii care contribuie decisiv la întemeierea unui astfel de cuplu? Cum putem să avem la rândul nostru aceeași experiență și împlinire în viață?”

Cartea este structurată sub formă de interviuri. Cupluri din viața reală, oameni obișnuiți, răspund la aceleași întrebări, fiecare separat. În felul acesta, fiecare cuplu, el și ea, ne oferă versiunea proprie de răspuns. Este remarcabilă asemănarea și armonia răspunsurilor!

Lectura este antrenantă, oamenii sunt fascinați și bucuroși să povestească și să împărtășească din experiența lor. Este vorba de vieți împletite pe durate mai lungi, care au trecut testul timpului, au depășit împreună tot felul de piedici și au rămas alături. Mai mult decât atât, eroii cărții declară la unison că nici nu-și imaginează o alternativă mai bună sau mai împlinitoare la familia pe care și-au construit-o!