CONSPIRAŢIA CELOR BOGAŢI – Robert T. Kiyosaki

52,00 lei

de Robert T. Kiyosaki

Cele 8 reguli noi ale banilor

Volumul prezintă viziunea lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale şi analizează cauzele pentru care oamenii se confruntă cu dificultăţile crizei contemporane. Autorul înfăţi­şează complexul de factori care au creat haosul economic şi prezintă pro­punerile sale de soluţii pentru problemele financiare actuale.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Ce aţi învăţat despre bani la şcoală? V-aţi întrebat vreodată de ce sistemele noastre şcolare nu prea ne învaţă mare lucru – dacă ne învaţă ceva – despre bani? O fi absenţa educaţiei financiare în şcolile noastre o neglijenţă a celor care sunt responsabili cu învăţământul? Sau este o parte a unei conspiraţii mai ample? Nu contează dacă suntem bogaţi sau săraci, educaţi sau needucaţi, copii sau pensionari încă activi – folosim cu toţii banii. Ne place sau nu, banii au un impact extrem de puternic asupra vieţii noastre în ziua de azi. Să omitem subiectul banilor în sistemul nostru educaţional este crud şi imoral.

 

Conspiraţia celor bogaţi demonstrează că momentele ce par a fi extrem de dificile reprezintă, de fapt, o oportunitate pentru oameni de a investi în educaţia lor financiară.

Robert Kiyosakia abordat o perspectivă nouă şi inovativă în această carte, care a fost mai întâi publicată online. Oamenii care au aplicat recomandările seriei Tată bogat în vieţile lor — dar şi cititorii ce se confruntă cu actualele circumstanţe economice dificile — au fost invitaţi să devină contributori la scrierea cărţii, oferind feedback la propunerile avansate de Kiyosaki. Ediţia de faţă este rezultatul acestui proces interactiv.
Cărţile lui Robert Kiyosaki referitoare la educaţia financiară au fost citite de milioane de oameni din toată lumea. Conspiraţia celor bogaţi reprezintă prima încercare cu adevărat interactivă în care cititorii de pretutindeni şi-au putut spune părerea şi au putut comenta online, capitol cu capitol, o problemă arzătoare a lumii contemporane.

Robert T. Kiyosaki este cunoscut ca autor al cărţii Tată bogat, tată sărac — cartea numărul #1 din toate timpurile în domeniul finanţelor personale — care a constituit o provocare pentru toţi şi a schimbat felul în care se gândesc la bani milioane de oameni din întreaga lume. Titlurile seriei Tată bogat ocupă patru din primele zece locuri în topul Nielsen Bookscan List’s Life-to-Date Sales, numai pentru perioada 2001-2008, iar Kiyosaki a fost un invitat obişnuit al unor showuri de televiziune, cum ar fi Larry King Live sau Oprah, şi multe alte emisiuni şi publicaţii.
Cu o perspectivă asupra banilor şi a investiţiilor care contrazice de multe ori învăţăturile convenţionale, Kiyosaki şi-a câştigat reputaţia unui om care vorbeşte direct, cu îndrăzneală şi curaj. Punctul său de vedere, conform căruia sfaturile „vechi“ — găseşte-ţi un loc de muncă, econo­mi­seşte bani, scapă de datorii, investeşte pe termen lung şi diversifică — sunt sfaturi „proaste“ (atât depăşite, cât şi greşite), înfruntă statu quo-ul.

 

*****

Cursurile de master pe care le-am făcut ne învăţau cum să avem grijă de o companie, nu de viaţa noastră. (Laura, Scottsdale, AZ)

Singura schimbare în care putem crede cu adevărat va veni din interior. (Jeffrey, Grass Lake, MI)
Dacă nu cunoşti regulile o să pierzi ÎNTOTDEAUNA atunci când joci jocul. (Giachino, Lawrenceville, GA)

Despre autor

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.