Reducere!

SECRETELE PROSPERITĂŢII – Napoleon Hill

32,00 lei

de Napoleon Hill

Sfaturi pierdute şi redescoperite pentru succes în vremuri dificile

Pornind de la gândurile şi experienţele a numeroase persoane influente, autorul le arată cititorilor cum să-şi croiască drumul spre prosperitate.

 

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Cartea pe care o ţii în mână este dovada concretă a adevărului raţionamentului ce susţine că oamenii îşi pot controla destinul economic, întrucât aceste scrieri sunt un succes obţinut pornind de la 15 ani de eşecuri! Și tu poţi transforma eşecurile trecute în succese, dacă vei înţelege şi vei pune în practică inteligent principiile psihologiei aplicate. Poţi ajunge oriunde vrei să ajungi în viaţă. Poţi găsi fericirea, instantaneu, odată ce stăpâneşti acest principiu, şi‑ţi poţi construi succesul financiar, imediat ce ajungi să respecţi practicile şi principiile economice recunoscute.

 

Despre autor

Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.